OEM - 65W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER TYPE-C USB-C

65W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER TYPEC TYPE-C USB-C AUTOMATIC

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 86
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Met de 65W-UC01DS Universele Notebook Adapter heb je de ultieme oplossing voor het opladen van verschillende apparaten binnen handbereik. Deze adapter biedt een breed scala aan compatibiliteit en ondersteunt verschillende merken en modellen van laptops en notebooks die compatibel zijn met Type-C, USB-C-aansluitingen.

Met een vermogen van 65W is deze adapter krachtig genoeg om je laptop snel op te laden, terwijl de automatische detectiefunctie ervoor zorgt dat de juiste spanning en stroom wordt geleverd voor optimale prestaties en veiligheid. Deze veelzijdige adapter past zich automatisch aan de stroomvereisten van je apparaat aan, waardoor het een handige en betrouwbare oplossing is voor thuis, op kantoor of onderweg.

Dankzij zijn compacte en draagbare ontwerp is deze adapter perfect voor gebruik onderweg. Het Type-C ontwerp maakt het aansluiten gemakkelijk en omvat ook extra beveiligingsfuncties zoals bescherming tegen overspanning en kortsluiting.

Kies voor de 65W-UC01DS Universele Notebook Adapter Type C en ervaar moeiteloos en betrouwbaar opladen voor al je apparaten, waar je ook bent.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »