ACT - AC7150 laptop dock & poortreplicator Bedraad USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C Zwart

ACT USB-C Docking Station 4K, zwart

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 2
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Het AC7150 USB-C Docking Station verandert je Windows-laptop of MacBook in een compleet werkstation door het aansluiten van één USB-C-kabel. Sluit tot twee extra 4K-schermen aan voor een uitgebreide beeldschermweergave op zowel Windows als Apple laptops dankzij de ingebouwde DisplayLink®-technologie. Het docking station is uitgerust met een Gigabit LAN-poort, 2 USB-C-poorten, 4 USB-A-poorten, een headsetaansluiting en een uitsparing voor een beveiligingsslot. Sluit de USB-C-lader van de laptop aan op de Power Delivery passthrough-poort op het docking station om de laptop te laden. Het ACT USB-C Docking Station voldoet aan alle voorwaarden van het DisplayLink Certified Logo Program. De AC7150 is een compact dockingstation met een vaste USB-C-kabel van 1 meter, geschikt voor een vaste werkplek en om mee te nemen. De twee extra 4K-monitoren en het beeldscherm van je laptop breiden je werkruimte uit tot een totaal van drie beeldschermen voor een optimale productiviteit.

Dit dockingstation heeft alles wat je nodig hebt om je laptop te veranderen in een compleet werkstation door het aansluiten van een enkele USB-C-kabel op je laptop. Sluit tot twee 4K-monitoren (max. resolutie 4096x2160p @ 60Hz) via de HDMI-poorten. Het docking station heeft ook een Gigabit LAN netwerkpoort en headsetaansluiting. De AC7150 voegt 6 extra USB-poorten toe aan je laptop: twee USB-C-poorten (10Gbps) en vier USB-A-poorten (5Gbps).

Het AC7150 docking station heeft een geïntegreerde DisplayLink®-chip. Het bureaublad van je computer kan worden uitgebreid met maximaal twee extra schermen. In totaal zijn er 3 verschillende views: 1x laptop, 2x monitor. De DisplayLink®-technologie werkt met iedere Windows- of macOS-computer met USB-C-ondersteuning.

De DisplayLink®-technologie biedt een stabiele oplossing voor het uitbreiden van de laptop door gebruik te maken van een chipset.

Het dockingstation heeft een Power Delivery passthrough-poort die maximaal 85W kan leveren. Sluit de USB-C-lader van de laptop aan op de PD passthrough-poort van de dock en de laptop zal via het docking station worden opgeladen. Houd er rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd. Deze is alleen nodig wanneer de laptop via de USB-C-poort wordt opgeladen.

Heb je alleen een laptop met USB-A? Geen probleem! De AC7150 kan ook worden gebruikt met USB-A-laptops via de meegeleverde USB-C naar USB-A-adapter. Je kunt eenvoudig de schermen uitbreiden en gebruik maken van de voordelen. Mogelijk is het nodig om drivers te installeren wanneer het dockingstation op de USB-A-poort van een oudere laptop wordt aangesloten. De USB-C Power Delivery poort blijft gewoon werken. Wel wordt de dataoverdrachtssnelheid op deze poort afgestemd op de snelheid van USB-poort van de laptop.

Belangrijk om te weten: wanneer de laptop is aangesloten via de USB-A-poort van de laptop, zal de Power Delivery passthrough-functie niet werken. De laptop heeft dan extra voeding nodig. Gebruik hiervoor een aparte laptoplader.

De AC7150 is ideaal voor het werken op meerdere locaties. Het compacte formaat en de compatibiliteit zorgen voor het eenvoudig aansluiten van schermen en het bekabelde LAN-netwerk.

De USB-C-poorten zijn beide USB 3.2 Gen2 datapoorten met een maximale dataoverdrachtssnelheid van 10Gbps. De USB-A-poorten zijn allemaal USB 3.2 Gen1 datapoorten met een maximale dataoverdrachtssnelheid van 5Gbps, voor het aansluiten van een muis, toetsenbord en extern geheugen zoals een SSD.

Verder kan er een headset worden aangesloten op de 3,5mm audiopoort. De AC7150 is ook te gebruiken met laptops die alleen een USB-A-aansluiting hebben. Hiervoor gebruik je de meegeleverde USB-C naar USB-A-adapter.

Eenvoudig op een monitor te bevestigen met behulp van de optionele AC7151 VESA montagebeugel.

Hoe een docking station gebruiken?
Voorkom een warboel van kabels bij het aansluiten. Voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend om kabels goed aan te sluiten. En geef ze eens ongelijk!

Het AC7150 docking station zorgt voor een opgeruimd bureau en werkomgeving. Na het aansluiten van één kabel direct aan de slag. Thuis of op kantoor. Alle aansluitingen direct beschikbaar: meerdere monitoren, een muis of een toetsenbord.

Ook op flexibele werkplekken biedt een dockingstation de uitkomst. Verbind de kabel met de laptop en je kunt direct aan het werk zonder het verliezen van kostbare tijd.

Het gebruik van een dock, zoals de AC7150, welke gebruik maakt van de DisplayLink®-technologie, voorkomt compatibiliteitsproblemen met DP alt mode en MST. De onafhankelijke drivers die door DisplayLink worden gebruikt zorgen voor een stabiele verbinding. Ongeacht welke laptop of monitoren worden gebruikt.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »