Azza - Case Chroma 410A Midi Tower Zwart

Case Azza Chroma 410A Midi Tower Zwart

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 2
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De Azza Chroma 410A is een veelzijdige Midi Tower PC-behuizing die uitblinkt in zowel stijl als functionaliteit. Met zijn strakke zwarte ontwerp voegt deze behuizing een moderne uitstraling toe aan elke PC-opstelling, of het nu voor gaming, professionele toepassingen of dagelijks gebruik is.

De Chroma 410A is ontworpen voor efficiënte prestaties met een ATX-voeding die zich aan de onderkant bevindt, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd en het interieur opgeruimd blijft. Deze behuizing biedt flexibiliteit met ondersteuning voor zowel 2.5" SSD's als 3.5" HDD's, zodat je voldoende ruimte hebt voor al je opslagbehoeften.

Voor optimale koeling is de Chroma 410A uitgerust met twee geïnstalleerde 120 mm ventilatoren aan de voorkant en een 120 mm ventilator aan de achterkant. De voorkant ondersteunt ook ventilatoren in formaten van 120 mm en 140 mm, waardoor je de koelingsconfiguratie kunt aanpassen aan je behoeften.

Met afmetingen van 205 mm breedte, 500 mm diepte en 520 mm hoogte biedt de Azza Chroma 410A voldoende ruimte voor diverse componenten, terwijl het compact blijft voor een Midi Tower.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »