Intel - Core i7-14700KF processor 33 MB Smart Cache Box

CPU Intel Core i7-14700KF processor 33 MB Smart Cache Box

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Maak kennis met de Intel Core i7-14700KF, een krachtige toevoeging aan de Intel Core i7-processorfamilie. Deze processor is ontworpen voor desktops en biedt indrukwekkende prestaties, waardoor hij perfect is voor veeleisende gebruikers.

Met de LGA 1700-processorsocket en de solide reputatie van Intel ben je verzekerd van de nieuwste technologie en compatibiliteit. De Intel Core i7-14700KF ondersteunt dual-channel geheugen, wat resulteert in een vlotte gegevensverwerking en naadloos multitasken. Met ondersteuning voor maximaal 192 GB intern geheugen via DDR4-SDRAM en DDR5-SDRAM geheugentypen, beschik je over meer dan genoeg ruimte voor intensieve toepassingen en taken.

Een opvallende eigenschap van de Intel Core i7-14700KF is de Intel Turbo Boost Max Technology 3.0, die de processor kan opvoeren tot een indrukwekkende frequentie van 5,6 GHz. Dit betekent ongekende rekenkracht en snelheid voor zware toepassingen en gaming.

Of je nu een enthousiaste gamer bent of een professional die intensieve taken uitvoert, de Intel Core i7-14700KF is ontworpen om aan je behoeften te voldoen. Met ondersteuning voor PCI Express-slots van versie 4.0 en 5.0 ben je klaar voor de toekomst van connectiviteit.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »