D-LINK - D-Link DWA-131 netwerkkaart 300 Mbit/s

D-Link Netwerkadapter Wireless Nano USB Adapter

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De DWA-131 Wireless N USB-nano-adapter voorziet een notebook of desktop-pc van draadloze netwerkfunctionaliteit via de snelle USB 2.0-interface. Hiermee kun je een snelle internetverbinding delen en krijg je toegang tot gedeelde documenten, muziek en foto’s op het netwerk.

Deze krachtige draadloze adapter met een gegevensdoorvoersnelheid van maximaal 150/300 Mbps is ontworpen voor de moderne gebruiker die hoge eisen aan zijn netwerk stelt. Door de adapter te verbinden met een Wireless N router of acces point, kun je vrijwel overal in huis van jouw netwerk gebruikmaken. De adapter kan ook worden toegepast met draadloze 802.11g- en 802.11b-netwerken voor een significant betere ontvangst.

De Wireless N USB-nano-adapter ondersteunt WEP-, WPA-, en WPA2-versleuteling voor de bescherming van jouw gegevens en privacy. Zo kun je gebruikmaken van een beveiligd draadloos netwerk en houdt je het netwerkverkeer onder controle. Wi-Fi Protected Setup (WPS) maakt ingewikkelde instellingen overbodig; met één druk op de knop breng je automatisch een beveiligde draadloze verbinding met jouw router tot stand.

De Quick Setup-wizard van D-Link is in 18 talen beschikbaar en garandeert een eenvoudige installatieprocedure, zodat je snel verbinding kunt maken. Het product is bovendien voorzien van D-Link Wireless Manager-software voor eenvoudige toegang tot de meest gebruikte netwerken. Deze adapter met zijn weergaloze draadloze prestaties, ontvangst en beveiliging biedt je een optimale internetervaring, thuis en onderweg.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »