Fujitsu - E756 /15.6/ i5-6300 / 8GB / 240GB/ W10P/ REFURBISHED (refurbished)

Fujitsu E756 /15.6/ i5-6300 / 8GB / 240GB/ W10P/ RFB

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 29
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De Fujitsu E756 is een krachtige en betrouwbare laptop die is ontworpen voor professioneel gebruik. Met een 15,6-inch scherm en een Intel Core i5-6300 processor biedt deze laptop indrukwekkende prestaties voor multitasking, zowel op kantoor als onderweg. Met 8 GB RAM en een snelle 240 GB solid-state drive (SSD) is de E756 ook uitgerust om snel en efficiënt te werken met grote bestanden en complexe taken.

De E756 is voorzien van Windows 10 Pro, wat zorgt voor een naadloze en veilige gebruikerservaring. Het besturingssysteem biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen en u productief te houden met zijn gebruiksvriendelijke interface.


Dit betreft een refurbished model klasse Bronze. Dit betekent dat dit product duidelijke gebuikssporen heeft.

Refurbished zijn producten die door leeftijd, verpakkingen of gebruikssporen niet meer als nieuw zijn te verkopen. Onze refurbished producten zijn verdeeld in 3 gradaties: Refurbished Gold, Refurbished Silver en Refurbished Bronze. Elk product wordt door ons uitvoerig bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten. Met een refurbished aankoop heb je een kwalitatief goed product in handen voor een scherpe prijs.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »