Silicon Power - M.2 2280 A55 1000 GB SATA III SLC

SSD Silicon Power M.2 2280 A55 1000 GB SATA III SLC

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Ultra-Compact voor Up-to-Date apparaten
Ontworpen met M.2 2280 form factor (80 x 22 x 3,5 mm), compacte en behuizingsloze A55 M.2 2280 SSD past perfect in kleine en dunne apparaten zoals ultrabooks, tablet computers en mini-pc's.

Verbeterde prestaties voor intensieve workloads
Uitgerust met een hoge kwaliteit synchrone NAND flash chips en SATA III 6 Gb/s-interface. De A55 M.2 2280 biedt indrukwekkende overdrachtsnelheden tot 560/530 MB/s lezen/schrijven. Dus als je een instant upgrade-oplossing voor dagelijks computergebruik toepassingen of multitasking eisen nodig hebt, is de A55 de perfecte oplossing. Zijn intelligente SLC cache-technologie kan de schrijfprestaties verbeteren tot nog hogere pieken - de overdrachtsnelheden zijn razendsnel!

Intel SRT-ondersteund voor flexibele configuratie
Niet alleen snel, maar ook slim! Intel Smart Response Technology (ISRT) maakt een flexibele configuratie van de computer mogelijk voor betere prestaties en efficiëntie. Het identificeert automatisch uw meest gebruikte toepassingen en slaat ze op naar de SSD, terwijl de harde schijf vol opslagcapaciteit blijft. Ah! Zo kunt u een lage capaciteit SSD combineren met een hoge capaciteit HDD en genieten van een upgrade-oplossing die niet een rib uit je lijf kost.

Gratis-Download SSD Health Monitor Tool - SP Toolbox Software
Controleer gemakkelijk de werking van je nieuwe SSD's met onze gratis-download Software - SP Toolbox. Doe prestatietests van de A55 M.2 2280, krijg een algemene functie-evaluatie of check gedetailleerde informatie over je apparaat, waaronder gebruikt geheugen, temperatuur van het apparaat, het totaal geschreven bytes en nog veel meer.

For Peace of Mind - Gegarandeerde betrouwbaarheid en stabiliteit
De A55 M.2 2280 ondersteunt TRIM, NCQ en S.M.A.R.T.-commando. Het zorgt ook voor de stabiliteit en de algehele betrouwbaarheid van het systeem met de ingebouwde automatische foutcorrectie (ECC), de gemiddelde herschrijfbare opslag block-technologie (Wear Leveling) en slecht blok-management.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »