Acer - MON Nitro XZ322QU P 2560x1440 31,5Inch Red DP HDMI

MON Acer Nitro XZ322QU P 2560x1440 31,5Inch Red DP HDMI

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Geen schokkerige gameplay en storende vertraagde visuals meer met AMD Radeon FreeSync™. De vernieuwingsfrequentie van de monitor wordt gesynchroniseerd met de framesnelheid van je computer voor vloeiende, snel reagerende visuals.

Zie elk detail in je favoriete games in een prachtige FHD-resolutie. Ervaar levensechte, natuurlijke kleuren met een 27-inch VA-scherm.

Game probleemloos en zonder haperingen met een superhoge vernieuwingsfrequentie van 165 Hz. Houd alles haarscherp in de gaten dankzij de korte reactietijd van 4 ms die beelden nog helderder en realistischer maakt.

Breng je gameplay naar een hoger niveau met de geoptimaliseerde kleuren en het verbeterde contrast van deze VESA Certified DisplayHDR™ 400-monitor. Deze industriestandaard is gericht op HDR-kwaliteit, met inbegrip van luminantie, kleurengamma en bitdiepte.

Dankzij de 1500R-curve en de beeldverhouding van 16:9 vult de gameomgeving je hele blikveld, net als in de bioscoop. Je hebt zelfs nog meer schermruimte dankzij de dunne ZeroFrame rand.

Geen gedoe meer met knoppen. Pas je monitorinstellingen eenvoudig aan via onze Display Widget software.

Kies uit een groot aantal modi – voor zowel games als andere activiteiten – met elk een eigen, uniek kleurprofiel. Kies uit actie, racen, sport en nog veel meer! Pas al je apps zo aan dat ze automatisch in je favoriete modus worden geopend.

Een scala aan oogbeschermingstechnologieën voorkomt onnodige belasting van je ogen, zodat je eindeloos kunt doorgamen.

Een goede monitor zorgt voor minimale belasting. Het scherm kan 360° worden gedraaid, 125 mm in hoogte worden versteld en in een hoek van -5° tot 25° worden gekanteld. Een goede keuze dus voor lichaam en geest. Creëer meer aanpassingsmogelijkheden of een setup met meerdere monitoren met behulp van de VESA-montagesteun.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »