Ubiquiti - Networks UniFi 24-Port PoE Managed L2/L3 Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet (PoE) 1U Zilver

Ubiquiti UniFi Switch USW-24-POE fanless

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 3
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De USW-24-POE is een fanloze UniFi switch van Ubiquiti Networks. Deze switch is ontworpen voor gebruik in kleine tot middelgrote netwerken en biedt 24 Gigabit Ethernet-poorten waarvan 24 poorten PoE ondersteunen. Dit maakt het eenvoudig om PoE-apparaten zoals IP-camera's, VoIP-telefoons en Wi-Fi-access points aan te sluiten zonder aparte stroomadapters te gebruiken.

De USW-24-POE is een gestroomlijnde en energie-efficiënte switch met een maximale PoE-vermogen van 370W. Dankzij de fanloze ontwerp is de switch stil en ideaal voor gebruik in stille omgevingen.

De USW-24-POE is uitgerust met geavanceerde functies zoals Quality of Service (QoS) voor de prioriteit van de bandbreedte, VLAN-ondersteuning voor het segmenteren van het netwerk en beveiligingsfuncties zoals stormbeheer en DHCP-snooping.

De switch is ook eenvoudig te beheren dankzij de UniFi Controller-software. Deze software biedt een intuïtieve webinterface waarmee je jouw netwerk eenvoudig kunt monitoren, configureren en beheren.

De USW-24-POE is een krachtige en efficiënte switch met een groot aantal PoE-poorten, geavanceerde functies en eenvoudig te beheren via de UniFi Controller-software, waardoor deze geschikt is voor gebruik in kleine tot middelgrote netwerken.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »