Lenovo - Smart Clock Essential RENEWED (refurbished)

Lenovo Smart Clock Essential (Alexa)

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 2
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De Lenovo Smart Clock Essential (modelnummer ZAA30001SE) is een slimme klok die jouw leven eenvoudiger en georganiseerder maakt. Met zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp past hij perfect op je nachtkastje, bureau of elke andere plek waar je hem wilt plaatsen.

Deze slimme klok is niet zomaar een klok. Het is een alles-in-één apparaat dat je helpt bij het beheren van je tijd, het organiseren van je dagelijkse taken en het verbeteren van je slaapgewoonten. Met de ingebouwde spraakassistent Google Assistant kun je eenvoudig je stem gebruiken om verschillende taken uit te voeren, zoals het instellen van wekkers, het plannen van herinneringen, het afspelen van muziek, het stellen van vragen en nog veel meer.

De Lenovo Smart Clock Essential heeft een duidelijk en helder 4-inch LED-display, dat je de tijd, het weer en andere belangrijke informatie laat zien met slechts een blik. Het display past zich automatisch aan de lichtomstandigheden in de kamer aan, zodat het altijd gemakkelijk afleesbaar is, zelfs 's nachts.

Met de ingebouwde luidspreker kun je je favoriete muziek, podcasts of nieuwsbulletins afspelen, rechtstreeks vanaf de klok zelf. Je kunt ook je smartphone via Bluetooth koppelen om je persoonlijke afspeellijsten te beluisteren.

Dit betreft een renewed model. Dit zijn producten in 100% nieuwstaat qua uiterlijk maar door leeftijd of verpakking niet als nieuw meer te verkopen. Deze producten hebben zelf dus geen gebruikssporen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »