Fujitsu - T936 /13.3 TOUCH/ i5-6300U / 8GB / 240GB/ W10P/ REFURBISHED (refurbished)

Fujitsu T936 /13.3 TOUCH/ i5-6300U / 8GB / 240GB/ W10P/ RFB

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 3
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Maak kennis met de Fujitsu T936, een geavanceerde en flexibele 2-in-1 laptop die is ontworpen voor maximale productiviteit en mobiliteit. Met zijn compacte formaat, touchscreen-functionaliteit en krachtige specificaties is deze laptop perfect geschikt voor professionals die onderweg willen werken zonder concessies te doen aan prestaties.

Met een handig 13.3-inch touchscreen biedt de Fujitsu T936 een intuïtieve en interactieve gebruikerservaring. Je kunt gemakkelijk navigeren door je bestanden, applicaties en webpagina's met behulp van aanraakgebaren, waardoor je efficiënter kunt werken en snel toegang hebt tot je taken.


Dit betreft een refurbished model klasse Bronze. Dit betekent dat dit product duidelijke gebuikssporen heeft.

Refurbished zijn producten die door leeftijd, verpakkingen of gebruikssporen niet meer als nieuw zijn te verkopen. Onze refurbished producten zijn verdeeld in 3 gradaties: Refurbished Gold, Refurbished Silver en Refurbished Bronze. Elk product wordt door ons uitvoerig bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten. Met een refurbished aankoop heb je een kwalitatief goed product in handen voor een scherpe prijs.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »