Kingston - Technology Canvas Go! Plus flashgeheugen 64 GB MicroSD UHS-I Klasse 10

Kingston Technology Canvas Go! Plus flashgeheugen 64 GB Micr

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 9
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De Canvas Go! Plus microSD van Kingston is voor avonturiers die altijd op pad zijn, op zoek naar het perfecte moment om vast te leggen. Dankzij superieure overdrachtssnelheden tot 170MB/s* kun je met de Canvas Go! Plus microSD sneller en efficiënter werken, zodat je meer tijd overhoudt om je creativiteit los te laten op je volgende avontuur.

Met prestaties in U3- en V30-snelheidsklassen maak je niet alleen schitterende 4K Ultra-HD-video's zonder je zorgen te maken over lage snelheden en weggevallen frames, maar schiet je ook moeiteloos snelle actiefoto's.

De Canvas Go! Plus microSD ondersteunt applicatieprestatieklasse A2, zodat je sneller kunt werken dankzij hogere prestaties voor apps op smartphones en tablets.

Een optionele SD-adapter biedt extra gebruiksgemak met apparaten die geschikt zijn voor SD. Beschouw de wereld als je werkterrein en neem je creativiteit en inspiratie mee op pad met de Canvas Go! Plus microSD.

- Superior overdrachtssnelheden tot 170MB/s*
- Ideaal voor actiecamera's, drones en Android-apparaten
- U3- en V30-snelheidsprestaties
- Ondersteunt app-prestatieklasse A2
- Duurzaam

* Op basis van interne tests zijn de prestaties afhankelijk van het host device. Ontwikkeld met gepatenteerde technologie om leessnelheden te bereiken die de UHS-I 104 MB / s-specificatie overschrijden, tot wel 170 MB / s. Voor volledige prestaties is de MobileLite Plus microSD Reader vereist.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »