Lenovo - ThinkCentre neo 30a AiO. 24 inch/ i7-13620H/ 16GB/ 1TB W11P KEYB+MOUSE

Lenovo AiO. 24 inch/ i7-13620H/ 16GB/ 1TB W11Pro KEYB+MOUSE

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 2
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De ThinkCentre Neo 30a (24″ Intel) is de perfecte kantoorpartner. Het alles-in-één ontwerp – waarbij pc en scherm als één geheel werken – past vrijwel overal. En hij wordt aangedreven door de allerbeste 13e generatie Intel® Core™-processors met geïntegreerde grafische kaart. Of je je nu op de details concentreert, nieuwe producten ontwerpt of multitaskt, deze flexibele pc kan jou daarbij helpen.

Heb je een complexe klus, maar een klein kantoor? Ben je de kabels beu die overal lijken te liggen? Met een middelgroot 23,8-inch FHD-scherm biedt de ThinkCentre Neo 30a Gen 4 heldere en levendige beelden met voldoende werkoppervlak voor productiviteit, terwijl de alles-in-één-constructie ruimte bespaart en de wirwar aan kabels vermindert. Het is een minimalistische aanpak waar gebruikers dol op zijn en die zich zelfs uitstrekt tot de verpakking, die voor 65% bestaat uit gerecycled post-consumer materiaal en plastic uit de oceanen.

De ThinkCentre Neo 30a all-in-one heeft de functies die je nodig hebt - en de functies die je wilt. Er is een handige intrekbare webcam die je kunt uittrekken om te activeren voor kantoorvergaderingen of videogesprekken met het hele gezin, en er vervolgens weer in kunt zetten als je ervoor kiest om niet gezien te worden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »