TP-Link - TP-LINK Archer C2300 V2 draadloze router Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart

TP-Link Archer C2300 Gigabit router Ethernet Dual-band

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De beste keuze voor het gelijktijdig
streamen en gamen in 4K
AC2300 Draadloze MU-MIMO Gigabit Router

Ultiem snelle dual-band wifi
Archer C2300 levert supersnelle dual-band wifi tot 1733 Mbps op de 5GHz-band en 600 Mbps op de 2.4GHz-band. Door de uitzonderlijke draadloze prestaties kun je tegelijkertijd online gamen en HD-video's streamen, maar ook grote bestanden delen met verschillende apparaten. Dit alles voor een geweldige prijs.

Betere wifi-dekking
Archer C2300 beschikt over drie externe antennes en één interne antenne
en creëert daardoor krachtigere en betrouwbaardere netwerken waar iedereen in huis gebruik van kan maken. Beamforming-technologie richt het wifi-signaal naar je verbonden apparaten voor een betere wifi-dekking en netwerkprestaties.

MU-MIMO en Smart Connect voor betere verbindingen
Archer C2300 kan tegelijkertijd met meerdere apparaten communiceren dankzij de MU-MIMO-technologie, en Smart Connect verplaatst elk apparaat naar de best beschikbare wifi-band. Met deze functies kan iedereen tegelijkertijd online gaan, zonder te hoeven wachten. Bovendien kun je op ieder apparaat genieten van een goede verbinding.

AC Wave 2 voor betere prestaties
Archer C2300 biedt ondersteuning voor verschillende apparaten, dus je kunt je vrienden uitnodigen voor een gezellige avond. Denk hierbij aan meerdere gelijktijdige streams in HD, online games en andere activiteiten die veel bandbreedte opeisen met minimale lag.

Media delen voor meer plezier
Met de USB 3.0-poort kun je eenvoudig foto's, video's en muziek delen binnen het thuisnetwerk. Via de beveiligde VPN-verbinding heb je ook toegang tot je opslag wanneer je niet thuis bent.

Intuïtieve Tether app voor eenvoudig beheer
Beheer en stel je wifi in via de gratis TP-Link Tether app, beschikbaar voor Android en iOS. Dankzij de simpele layout van Tether heb je via je telefoon of tablet snel toegang tot al je wifi-instellingen.

Klaar voor de slimme woning van vandaag en de toekomst
Het aantal apparaten in huis neemt toe en iedereen verdient een slimmere en eenvoudigere manier om alle apparaten samen te brengen. Maak gebruik van Amazon Alexa om alle apparaten via spraakopdrachten te bedienen en van een slim leven te genieten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »