LG - TV NanoCell 50 Inch NANO82 4K TV HDR Smart 2024

TV LG NanoCell 50 Inch NANO82 4K TV HDR Smart 2024

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 4
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Deze LG TV biedt een verbluffende kijkervaring met zijn 50-inch scherm en 4K Ultra HD-resolutie, waardoor je geniet van heldere en gedetailleerde beelden. Dankzij de NanoCell-technologie levert dit toestel nauwkeurige kleuren en diepere zwarttinten, wat resulteert in een indrukwekkend contrast en levendige weergave.

Als Smart TV biedt deze LG toegang tot een wereld van entertainment. Met ingebouwde wifi en Ethernet LAN kun je eenvoudig streamen van je favoriete apps en genieten van online content. De direct-LED achtergrondverlichting zorgt voor gelijkmatige helderheid over het hele scherm, terwijl de oorspronkelijke beeldverhouding van 16:9 een breedbeeldervaring biedt die ideaal is voor films en sport.

Compatibel met verschillende digitale signaalformaten zoals DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T en DVB-T2, zorgt deze LG TV ervoor dat je kunt genieten van een diversiteit aan tv-kanalen en programma's. Of je nu kijkt naar live televisie, streamt via internet of je eigen media afspeelt, deze TV biedt de connectiviteit en kwaliteit die je zoekt.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »