Fujitsu - U904 / 14 Touch / i5-4200 / 4GB / 240GB/ W10P/ REFURBISHED (refurbished)

Fujitsu U904 / 14 Touch / i5-4200 / 4GB / 240GB/ W10P/ RFB

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 5
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De FUJU904 Fujitsu U904 is een indrukwekkende 14-inch laptop met touchscreen-functionaliteit. De laptop wordt aangedreven door een krachtige Intel Core i5-4200 processor en heeft 4GB RAM-geheugen, waardoor de laptop snel en efficiënt werkt. De laptop heeft ook een SSD-schijf van 240GB, waardoor het apparaat snel opstart en bestanden snel kan worden geopend en opgeslagen.

Met het touchscreen van de FUJU904 Fujitsu U904 kun je gemakkelijk en intuïtief navigeren en werken met deze laptop, en je kunt deze functionaliteit gebruiken om de productiviteit te verhogen en de gebruikerservaring te verbeteren. Het scherm heeft een hoge resolutie en biedt heldere en levendige kleuren, wat de kijkervaring verbetert.

De laptop wordt geleverd met Windows 10 Professional voorgeïnstalleerd, waardoor het apparaat direct gebruiksklaar is en je gemakkelijk toegang hebt tot de nieuwste Microsoft-functies en -services.


Dit betreft een refurbished model klasse Bronze. Dit betekent dat dit product duidelijke gebuikssporen heeft.

Refurbished zijn producten die door leeftijd, verpakkingen of gebruikssporen niet meer als nieuw zijn te verkopen. Onze refurbished producten zijn verdeeld in 3 gradaties: Refurbished Gold, Refurbished Silver en Refurbished Bronze. Elk product wordt door ons uitvoerig bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten. Met een refurbished aankoop heb je een kwalitatief goed product in handen voor een scherpe prijs.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »