Samsung - ViewFinity S34C652VAU computer monitor 86,4 cm (34") 3440 x 1440 Pixels 4K Ultra HD LED Zwart

Samsung ViewFinity S34C652VAU computer monitor 86,4 cm (34")

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Dompel je onder in je games, films of ontwerpprojecten. Een 34-inch 1000R Curved Display omhult je met een beeldverhouding van 21:9. De kromming komt bijna overeen met het menselijk gezichtsveld, waardoor je je schermruimte kunt vergroten en met weinig oogbelasting je productiviteit op een hoog niveau kunt brengen.

Geniet van inhoud vol kleurpracht en detail. Met bijna ontelbare kleuren en tinten, samen met HDR10, kunnen donkere kleuren donker en kleuren heel helder worden weergegeven, waardoor je inhoud volledig tot zijn recht komt.

Blijf verbonden tijdens het voeren van videogesprekken of streamen - zonder extra apparaten. Wanneer je de camera niet nodig hebt, kun je deze inklappen in de monitor voor een slank ontwerp. Windows Hello gebruikt de camera en biometrische gegevens om je veilig en zonder wachtwoord aan te melden bij veel Windows 11-apparaten, apps of websites.

Werken, leren en spelen zonder extra randapparatuur. Dankzij de geïntegreerde luidsprekers heb je veel ruimte op je bureau, doordat het aantal benodigde aansluitingen tot een minimum wordt beperkt en zo een efficiënte werkomgeving wordt gecreëerd.

De verversingssnelheid van 100 Hz en AMD FreeSync™ kunnen vertragingen en onscherpte verminderen. Dit kan zorgen voor vloeiende beelden tijdens het kijken van video's, werken aan je projecten of het naar een hoger niveau tillen van je gaming-ervaring.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »