Over FRYSCOM

Welkom bij FRYSCOM, uw digitale partner!

FRYSCOM is een webwinkel, gespecialiseerd in ICT-hardware en gevestigd in het Friese Wâlterswâld. Met meer dan 25 jaar ervaring, zijn wij in staat om je uitstekend te adviseren en passende ICT-oplossingen te bieden.

Bij ons vindt je een uitgebreid en up-to-date assortiment, waarbij je alles kunt tegenkomen wat je van een online computerwinkel mag verwachten. Wij verkopen niet alleen nieuwe én refurbished computers, laptops en tablets, maar ook componenten, kabels, verbruiksartikelen en nog véél meer! Ontbreekt er toch iets in het assortiment, of is iets niet voorradig? Laat het ons weten, dan bestellen wij dit voor je. Vaak kunnen wij het de volgende dag al bij je laten bezorgen.

FRYSCOM specialiseert zich als online aanbieder van computerproducten en -onderdelen. Dit doen wij via een uitgebreid en groeiend assortiment voor de consumentenmarkt en zakelijke MKB markt. Veel bekende merken zijn vertegenwoordigd, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijs centraal staan. Behalve aan consumenten en het MKB (Midden en Kleinbedrijf), leveren wij ook aan onderwijsinstellingen en overheidsinstanties.

Het aanbod op onze website www.fryscom.nl is een breed en diep assortiment. Meestal kunnen wij binnen 1 tot 2 werkdagen leveren. Naast eigen voorraad maakt FRYSCOM ook gebruik van leveranciersvoorraden, vaak kan er binnen 24 uur direct geleverd. Door slimme automatisering is het eenvoudig om te bestellen via de website van FRYSCOM. Vanaf het bestellen tot de ontvangst van je order wordt je goed geïnformeerd en er is de mogelijkheid voor een optioneel persoonlijk of zakelijk account.

Bij FRYSCOM sta je als klant volledig centraal. Elke order is belangrijk. Ontwikkelingen op onze website moeten leiden naar een volledige tevredenheid bij onze klanten. Ook willen wij graag leren van onze klanten. Heb je feedback, vragen en/ of opmerkingen? Stuur ons een e-mail, zodat je bijdrage kan leiden tot verdere verbetering van onze website en dienstverlening.

FRYSCOM - Uw digitale partner

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »