Azza - Elise Tower Zwart

Case Azza Elise 140 Tower Zwart

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 3
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
De Azza Elise is een krachtige Tower PC-behuizing die perfect is voor serieuze gamers en veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties en een strak ontwerp.

Met zijn zwarte kleurstelling voegt de Azza Elise een moderne uitstraling toe aan elke opstelling. De behuizing is ontworpen voor ATX-voedingen die zich onderaan bevinden, wat zorgt voor een efficiënte warmteafvoer en een opgeruimd interieur.

De Azza Elise biedt veelzijdigheid met ondersteuning voor zowel 2.5" SSD's als 3.5" HDD's, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je opslagbehoeften.

Voor optimale koeling is de behuizing voorzien van ondersteuning voor voorste ventilatoren in formaten van 120 mm en 140 mm, terwijl een 120 mm ventilator al aan de achterkant is geïnstalleerd. De achterkant biedt ook ruimte voor een extra 120 mm ventilator voor verbeterde luchtstroom.

Met afmetingen van 220 mm breedte, 381 mm diepte en 410 mm hoogte, biedt de Azza Elise voldoende ruimte voor een krachtige hardwareconfiguratie, terwijl het toch compact blijft.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »