MSI - MAG A650BN power supply unit 650 W 20+4 pin ATX ATX Zwart

PSU MSI MAG A650BN 650W 20+4 pin ATX ATX Zwart

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
MAG A650BN biedt spelers een veilige, betrouwbare en efficiënte instapvoeding. De belangrijkste kenmerken zijn 80 PLUS Bronze certificering, DC naar DC circuit ontwerp, 12V single rail, actieve PFC, en low-noise ventilator. De MAG A650BN zal een van de beste keuzes zijn voor spelers die net beginnen met het kijken naar DIY computers. Na installatie kunnen gamers direct genieten van een betrouwbare prestatie-ervaring zonder extra instellingen.

De efficiëntie van jouw voeding heeft een directe invloed op de prestaties van jouw systeem en jouw stroomverbruik. De 80 PLUS BRONZE certificering belooft een lager energieverbruik en een hogere efficiëntie.

120 MM ventilator met laag geluidsniveau. De glijlager van de ventilator vermindert het geluid dat wordt gegenereerd terwijl de warmteafvoer uitstekend blijft.

Het toegepaste DC-DC circuitontwerp vermindert de instabiliteit van de uitgangsspanning en geeft stabiliteit aan de stroomtoevoer.

Ondersteunt OCP, OVP, SCP, OPP, OTP bescherming
mechanismen en biedt uitgebreide bescherming.

De MAG A650BN wordt met trots ondersteund door een garantie van 5 jaar, waardoor een langdurige betrouwbare werking wordt gegarandeerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »