Logitech - Spotlight Draadloze presenter Bluetooth/RF Grijs

Logitech Spotlight Draadloze presenter Bluetooth/RF Grijs

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 3
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Een compleet nieuwe standaard in presentaties. De bediening combineert een minimalistisch ontwerp met geavanceerde functionaliteit en is even gebruiksvriendelijk als indrukwekkend.

Markeer informatie duidelijker dan ooit met het geavanceerde aanwijssysteem van Spotlight. Kies jouw favoriete modus om aandachtspunten nauwkeurig te markeren of haarscherp te vergroten.

Gebruik de cursor op het scherm om video's af te spelen en te pauzeren, links te openen en te profiteren van een scala aan interactiemogelijkheden. Geen storende onderbrekingen, je hoeft niet in de buurt van jouw muis of laptop te blijven.

Spotlight brengt onmiddellijk een verbinding tot stand via een USB-ontvanger of Bluetooth® Smart. Spotlight is plug-and-play op de meeste platforms en compatibe met alle populaire presentatie-apps. Bovendien is het apparaat volledig oplaadbaar en heeft het een werkingsbereik van 30 meter (100 voet).

Houd de tijd perfect bij van de eerste tot de laatste dia. Stel getimede mijlpalen in de app in voor trilwaarschuwingen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »