TP-Link - TP-LINK Deco M4(3-pack) Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Wi-Fi 5 (802.11ac) Wit 2 Intern (refurbished)

TP-LINK Deco M4(3-pack) router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Snel. Stabiel. Overal.
Het hele WiFi-systeem van het Huisnetwerk
AC1200 Dual-Band Wi-Fi

Ervaar Wi-Fi als nooit tevoren
Deco M4 maakt gebruik van TP-Link Mesh-technologie om je hele huis te voorzien van krachtige Wi-Fi. Meerdere apparaten werken naadloos samen om een thuisnetwerk te creëren zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt.

Wi-Fi Dead-Zone Killer
Deco M4 is de eenvoudigste manier om een sterk Wi-Fi-signaal te garanderen in elke hoek van uw huis tot 4.000 vierkante meter (3-pack). Draadloze verbindingen en optionele Ethernet-backhaul werken samen om Deco-eenheden te koppelen, waardoor nog hogere netwerksnelheden en echt naadloze dekking worden geboden.
Wil je meer dekking? Voeg gewoon nog een Deco toe.

Naadloze roaming met één Wi-Fi-naam
TP-Link Mesh betekent dat Deco-eenheden samenwerken om één uniform netwerk te vormen. Jouw telefoon of tablet maakt automatisch verbinding met de snelste Deco terwijl je door je huis loopt, voor een echt naadloze Wi-Fi-ervaring.

Geen buffering meer
Dankzij de draadloze 802.11ac-technologie zijn de netwerksnelheden drie keer zo hoog als bij de vorige generatie routers, waardoor de Deco een vertragingsvrije verbinding met maximaal 100 apparaten kan bieden.

2-in-1 Router en Access Point-modi
Flexibel en multifunctioneel, de Deco M4 bevat een verscheidenheid aan functies waardoor het kan dienen als router of access point. Kies gewoon de modus voor jouw actuele netwerkvereisten en ervaar de maximale draadloze flexibiliteit.

Wi-Fi Gemakkelijk gemaakt

App-gebaseerde installatie
De installatie van de Deco M4 is snel en eenvoudig. Pak het systeem uit, download de Deco app en volg de aanwijzingen op het scherm.

Eenvoudig beheer
Beheer je Wi-Fi thuis of onderweg in de Deco-app, inclusief het bekijken van de aangesloten apparaten, het toekennen van prioriteit aan jouw apparaten, het instellen van een gastnetwerk en meer.

Spraakbesturing
Koppel met Alexa om Deco M4 te bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Geniet van het comfortabele leven.

Robuust ouderlijk toezicht
Eenvoudig, intuïtief ouderlijk toezicht maakt het gemakkelijk om je kinderen online te beschermen.

Alle Deco's kunnen
Samenwerken
Deco M4 is compatibel met elk ander Deco-model om een Mesh-netwerk te vormen. Breid het Mesh Wi-Fi bereik uit door eenvoudigweg meer Deco's toe te voegen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »