Silicon Power - UD85 M.2 250 GB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe

SSD Silicon Power M.2 250 GB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aantal: 6
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Wil je upgraden naar de nieuwste generatie van de PCIe-interface? De UD85 is de perfecte introductie tot de kracht van PCIe 4.0. Met ondersteuning voor NVMe 1.4 en Host Memory Buffer (HMB)-technologie krijg je ononderbroken productiviteit dankzij hogere prestaties en lagere latentie voor een naadloze uitvoering van toepassingen.

De UD85 biedt een snel en soepel ervaring met leessnelheden tot 3.600 MB/s en schrijfsnelheden tot 2.800 MB/s. Het behaalt verbeterde prestaties bij sequentieel lezen/schrijven en willekeurig lezen/schrijven met ondersteuning voor SLC-caching.

De UD85 maakt het upgraden van PCIe Gen 3 naar Gen 4 eenvoudig. Het is ook achterwaarts compatibel met Gen 3 voor meer systeemoverschrijdende flexibiliteit. En dankzij zijn M.2 2280-formaat kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in ontwerpen met M.2-aansluitingen.

Met 3D-NAND-flashtechnologie bevat de UD85 meerdere lagen verticaal gestapelde geheugencellen om de dichtheidsbeperkingen van zijn eendimensionale 2D-tegenhanger te overwinnen en grotere capaciteiten te bereiken. Een verminderde afstand tussen geheugencellen leidt ook tot lagere latentie en hogere prestaties.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »